Search
Close this search box.

Gezocht: Technicus

België regio Brussel, Leuven en Luik

Service verlenen aan duurzame en innovatieve Kleurmengmachines bij jouw klanten in jouw regio! Dan is de functie Technicus bij Eskens Tinting Solutions echt iets voor jou!

 • Ben jij iemand die graag relatie opbouwt en van afwisseling houdt door elke dag op een andere werklocatie te werken?
 • Ben jij technisch onderlegd en vind jij het fijn om zelfstandig te werken en vrijheid te hebben?

Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige (kleur)mengmachines. Het bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.

Voor ons werkgebied in België zijn we op zoek naar een zelfstandige technische specialist, die zich thuis voelt op locatie bij onze klanten en daar de beste service verleent aan kleurmengmachines, mixers en schudders.

Dit ga je doen als Technicus

Als Technicus ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en verhelpen van storingen in jouw regio. Je werkt vanuit huis en gaat op pad met een goed gevulde bus waarmee je per dag 2 a 3 klanten helpt. Mocht je iets nodig hebben of een vraag hebben, dan kan je altijd terugvallen op de service coördinator die jou ondersteund. Daarnaast deel je graag je kennis en ervaring met je collega service engineers of je weet hen te vinden als je er zelf even niet uitkomt. De klanten help je systematisch en je denkt in oplossingen en kansen. Door je kennis, gedrevenheid en vriendelijke uitstraling ben je een ambassadeur van ons bedrijf.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Na het installeren, onderhouden of repareren van de verfmengmachines, mixers en schudders geef je de klant advies over het gebruik en het onderhoudsarm houden van de machine;
 • Bij storingen verleen je services en ben jij de specialist die de klant helpt met het probleem;
 • Uiteraard zorg je voor duurzame relatie met een optimale communicatie met de klant;
 • Je houdt online via de Tablet de verwerking bij van het klantbezoek. Hiermee leg je een dossier vast van jouw klanten die je raadpleegt als je service moet verlenen;
 • Voor het afstemmen van het werk en kennisoverdracht heb je regelmatig contact met je collega service engineers en met de service coördinator;
 • Je bent één keer per maand bereikbaar in het weekend voor de storingsdienst.

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Met een goed salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals Eco cheques, 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen. Een dertiende maand en een complete functie-uitrusting zoals telefoon, laptop en een bedrijfswagen. Met een goede pensioenregeling en een hospitalisatieverzekering. En met toffe collega’s die samen werken even belangrijk vinden als geregeld eens samen lachen. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens!

*Bovenstaande is per maand en op basis van 40 uur in de week.

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 120 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met (verf)machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Jouw werkgebied is hoofdzakelijk Wallonie Belgie, maar andere delen van BeNeLux zijn niet uitgesloten.

Je werkt nauw samen met ons Customer Service team op kantoor in Alphen aan de Rijn. Voor de landelijke services dekking werken en wonen er 12 service engineers verspreid in Nederland en België. Uiteraard heb je daar ook veel contact mee. Je wordt ingewerkt door de dichtbij zijne collega. Borrels in onze eigen bar? Jaarlijkse zomer BBQ? Potje tafelvoetbal? We zijn ervoor in!

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • Op mbo-niveau werkt en een technische, mechanische, elektrische of softwarematige opleiding en/of werkervaring hebt;
 • Je in het bezit bent van een VCA-diploma, of bereid bent deze te halen;
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs;
 • Je goed kunt verwoorden in het Nederlands en Frans en daarnaast secuur en netjes werkt;
 • Een zelfstandige, proactieve en servicegerichte instelling hebt en echt voor de klant gaat.

Hoe kom jij met ons in contact

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@eskens.com. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button. 

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie: