Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezocht: Service Engineer

Regio Zeeland en Belgische kust

Service verlenen aan duurzame en innovatieve verfmengmachines bij jouw klanten in jouw regio! Dan is de functie Service Engineer bij Eskens Tinting Solutions echt iets voor jou!

 • Ben jij iemand die graag relatie opbouwt en van afwisseling houdt door elke dag op een andere werklocatie te werken?
 • Ben jij technisch onderlegd en vind jij het fijn om zelfstandig te werken en vrijheid te hebben?
 • Of wil je graag opgeleid worden tot zelfstandige Service Engineer?

Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige (verf)machines. Het bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.

Voor onze werkgebied aan de Belgische kust zijn we op zoek naar een zelfstandige technische specialist, die zich thuis voelt op locatie bij onze klanten en daar de beste service verleent aan (kleur)mengmachines, mixers en schudders.

Dit ga je doen als Service Engineer

Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en verhelpen van storingen in jouw regio. Je werkt vanuit huis en gaat op pad met een goed gevulde bus waarmee je per dag 2 a 3 klanten helpt. Mocht je iets nodig hebben of een vraag hebben, dan kan je altijd terugvallen op de service coördinator die jou ondersteunt. Daarnaast deel je graag je kennis en ervaring met je collega service engineers of je weet hen te vinden als je er zelf even niet uitkomt. De klanten help je systematisch en je denkt in oplossingen en kansen. Door je kennis, gedrevenheid en vriendelijke uitstraling ben je een ambassadeur van ons bedrijf.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Na het installeren, onderhouden of repareren van de verfmengmachines, mixers en schudders geef je de klant advies over het gebruik en het onderhoudsarm houden van de machine;
 • Bij storingen verleen je services en ben jij de specialist die de klant helpt met het probleem;
 • Uiteraard zorg je voor duurzame relatie met een optimale communicatie met de klant;
 • Je houdt online via de IPad de verwerking bij van het klantbezoek. Hiermee leg je een dossier vast van jouw klanten die je raadpleegt als je service moet verlenen;
 • Voor het afstemmen van het werk en kennisoverdracht heb je regelmatig contact met je collega service engineers en met de service coördinator;
 • Je bent één keer per maand bereikbaar in het weekend voor de storingsdienst.

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Omdat we blij zijn dat je voor ons kiest! Ontvang je van ons een tekenbonus* van €1.500,- (bruto). Uiteraard krijg je van ons een goed brutosalaris: Als junior/medior service engineer verdien je tussen € 2.700, – en € 3.500,- per maand, als medior/senior service engineer verdien je tussen € 3.500,- en € 4.200,-. Met 30 vakantiedagen. Met de keuze om flexibel te werken. Met een complete functie-uitrusting zoals telefoon, IPad, werkkleding en een bedrijfswagen. Met een goede pensioenregeling plus een winstuitkering. En met toffe collega’s die hard werken even belangrijk vinden als met elkaar hard lachen. Hard werken betekent uitbetalen van overuren of het schrijven van tijd voor tijd. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens!

*Tekenbonus: €500,- bruto bij tekenen contract, €1000,- bruto na één jaar dienstverband. Bovenstaande is per maand en op basis van 40 uur in de week.

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 120 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met (verf)machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Je komt te werken in een omgeving waar jouw initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd.

Je werkt nauw samen met het Customer Service team op kantoor in Alphen aan de Rijn. Voor de landelijke services dekking werken en wonen er 17 service engineers verspreid in Nederland. Uiteraard heb je daar ook veel contact mee. Je wordt ingewerkt door de dichtbij zijne collega. Borrels in onze eigen bar? Jaarlijkse zomer BBQ? Potje tafelvoetbal? We zijn ervoor in!

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • Op mbo-niveau werkt en een technische, mechanische, elektrische of softwarematige opleiding en/of werkervaring hebt;
 • Je in het bezit bent van een VCA-diploma, of bereid bent deze te halen;
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs;
 • Je je goed kunt verwoorden in het Nederlands en daarnaast secuur en netjes werkt;
 • Je een zelfstandige, proactieve en servicegerichte instelling hebt en echt voor de klant gaat.

Hoe kom jij met ons in contact

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@eskens.com. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button.

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie: