Gezocht: Service Coördinator

Alphen aan de Rijn

Blijf kalm want de Service Coördinator denkt in oplossingen en regelt het allemaal! 

 • Wil jij werken in een kleurrijk en dyamische omgeving?  
 • Ben jij oplossingsgericht en gaat je hart sneller kloppen van techniek?  

Als Service Coördinator ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten met hun vraag over storingen en onderhoud van onze kleurenmengsystemen, mixers en schudders. Jij bent het visitekaartje van Eskens en zorgt voor een optimale service en klantbelevening naar onze klanten toe! Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige (verfmeng)machines. Ons bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.

Dit ga je doen als Service Coördinator

Als Service Coördinator ben jij samen met andere collega’s het aanspreekpunt voor klanten met een probleem of een storing aan hun (verf)machine. Aan jouw de taak om de klantvraag zo goed mogelijk in kaart te brengen door de juiste (technische) vragen te stellen. Vervolgens neem je contact met de monteur en zorg jij ervoor dat deze -met de juiste informatie- op pad gaat om de klantvraag te verhelpen. 

Om deze rol goed uit te oefenen ben jij een kei in het prioriteren van alle binnenkomende telefoontjes en e-mails van onze klanten. Met jouw technische affiniteit weet jij goed door te vragen om bij de kern van het probleem te komen. En jij weet met jouw communicatieve vaardigheden de monteur goed te informeren en op pad te sturen naar de klant om het probleem\de storing succesvol op te lossen.  

Een greep uit de werkzaamheden: 

 • De storingen komen via allerlei wegen binnen (telefoon, email) en jij handelt deze af; 
 • Je geeft ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch (via teamviewer) als schriftelijk; 
 • Je bewaakt de Service Lever Agreements (SLA) voor bepaalde key-accounts; 
 • Je beantwoordt, coördineert en beheert de algemene service mailbox samen met je collega’s;
 • Je bewaakt je eigen openstaande klantvragen en handelt deze af.   

Hoe we jouw functie gaan waarderen 

Met een goed brutosalaris, met 30 vakantiedagen. Met de keuze om flexibel te werken. Met een complete functie-uitrusting zoals telefoon, tablet, werkkleding en een bedrijfswagen. Met een goede pensioenregeling plus een winstuitkering. En met toffe collega’s die hard werken even belangrijk vinden als met elkaar hard lachen. Hard werken betekent uitbetalen van overuren of het schrijven van tijd voor tijd. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens!

*Bovenstaande is per maand en op basis van 40 uur in de week.

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 120 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met (verfmeng)machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Je komt te werken in een omgeving waar jouw initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd. Borrels in onze eigen bar? Jaarlijkse zomer BBQ? Potje tafelvoetbal? We zijn ervoor in!

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • MBO+ werk- en denkniveau hebt.  
 • Bij voorkeur een technische opleiding hebt afgerond zoals werktuigbouwkunde, ICT, Engineering of Mechatronica.  
 • Ervaring hebt in het werken binnen een dynamische administratieve omgeving.  
 • Met alles en iedereen een goed gesprek aan kunt en wilt, in het Nederlands en Engels. We plannen nog sneller een gesprek in als je ook ein bisschen Deutsch spreekt. 
 • Oplossingsgericht bent en echt voor de klant gaat. Jij schakelt gemakkelijk naar een hoger versnelling en vindt het geen ramp om soms een avond- of weekenddienst te draaien.  
 • Je steengoed kunt regelen, plannen en coördineren; 
 • Goede kennis van Microsoft Office hebt; 
 • Het vermogen hebt om de functie op een hoger niveau te tillen! 

Hoe kom jij met ons in contact

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@eskens.com. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button. 

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie: