Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezocht: Onderhoudsmonteur

België Regio Brussel, Leuven en Luik

Door periodiek onderhoud te plegen zorg jij goed voor onze duurzame en innovatieve verfmengmachines bij jouw klanten in jouw regio!

Heb je er al zin in?

 • Ben jij iemand die graag relatie opbouwt en van afwisseling houdt?
 • Ben jij technisch onderlegd en vind jij het fijn om zelfstandig te werken en vrijheid te hebben?

Dan is de functie Onderhoudsmonteur bij Eskens Tinting Solutions echt iets voor jou!

Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige (verf)machines. Het bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.

Dit ga je doen als onderhoudsmonteur

Als Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van verfmengmachines bij onze klanten in jouw regio. Je werkt vanuit huis en gaat op pad met een goed gevulde bus waarmee je per dag 2 à 3 klanten helpt. Mocht je iets nodig hebben of een vraag hebben, dan kan je altijd terugvallen op de service coördinator die jou ondersteunt. Daarnaast deel je graag je kennis en ervaring met je collega service engineers of je weet hen te vinden als je er zelf even niet uitkomt. Door je kennis, gedrevenheid en vriendelijke uitstraling ben je een ambassadeur van ons bedrijf.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Na het uitvoeren van onderhoud van de verfmengmachines, geef je de klant advies over het gebruik en het onderhoudsarm houden van de machine;
 • Uiteraard zorg je voor duurzame relatie met een optimale communicatie met de klant;
 • Je houdt via een tablet de verwerking bij van het klantbezoek. Hiermee leg je een dossier vast van jouw klanten die je raadpleegt als je service moet verlenen;
 • Voor het afstemmen van het werk en kennisoverdracht heb je regelmatig contact met je collega service engineers en met de service coördinator.

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Met een goed brutosalaris tussen € 2300, – en € 3600, -. Met 30 vakantiedagen. Met de keuze om flexibel te werken. Met een complete functie-uitrusting zoals telefoon, tablet, werkkleding en een bedrijfswagen. Met een goede pensioenregeling plus een winstuitkering. En met toffe collega’s die hard werken even belangrijk vinden als met elkaar hard lachen. Hard werken betekent uitbetalen van overuren of het schrijven van tijd voor tijd. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens!

*Bovenstaande is per maand en op basis van 40 uur in de week.

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 120 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met (verf)machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Je komt te werken in een omgeving waar jouw initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd.

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • Een mbo werk en denkniveau hebt;
 • Je technische affiniteit hebt.
 • Je in het bezit bent van een VCA-diploma, of bereid bent deze te halen;
 • Je (minstens) in het bezit bent van een rijbewijs B;
 • Je je goed kunt verwoorden in het Nederlands en daarnaast secuur en netjes werkt;
 • Je een zelfstandige, proactieve en servicegerichte instelling hebt en echt voor de klant gaat.

Hoe kom je met ons in contact

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@eskens.com. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button. 

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie: