Gezocht: Office Manager

Alphen aan de Rijn

Zonder jou draait het kantoor niet op volle toeren!

 • Wil jij werken in een kleurrijk en dyamische omgeving?
 • Ben jij een echte regelneef en is niets teveel gevraagd voor jou?

Als Office Manager ondersteun jij het management en de operatie binnen de divisie Eskens Tinting Solutions in de breedste zin van het woord.

Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige (verfmeng)machines. Ons bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.

Dit ga je doen als Office Manager

Als Office Manager heb jij verschillende verantwoordelijkheden binnen de divisie Eskens Tinting Solutions. Zonder jou draait het kantoor niet op volle toeren! Jij ondersteunt het management en de operatie zodat iedereen zijn werk zonder al te veel problemen kan uitvoeren.

Dit betekent dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor onze collega’s als het gaat om bijvoorbeeld declareren van uren, het boeken van reizen en hotels en het voorbereiden van besprekingen en vergaderingen. Maar ook voor onze klanten ben je het aanspreekpunt als het gaat om het verzorgen van de wekelijkse rapportages, vragen over contractuele afspraken of het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie via de telefoon of e-mail.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor:

 • Input leveren en maken van de nieuwsbrief;
 • Het succesvol onboarden van nieuwe collega’s;
 • En verder ondersteun je je collega’s op administratief vlak.

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Met een goed salaris tussen de €2.800,- en €3.300,- per maand. Met 30 vakantiedagen. Met de keuze om flexibel te werken. Met een complete functie-uitrusting zoals telefoon, laptop en headset. Met een goede pensioenregeling plus een winstuitkering. En met toffe collega’s die hard werken even belangrijk vinden als met elkaar hard lachen. Hard werken betekent uitbetalen van overuren of het schrijven van tijd voor tijd. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens!

*Bovenstaande is per maand en op basis van 40 uur in de week.

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 120 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met (verfmeng)machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Je komt te werken in een omgeving waar jouw initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd. Borrels in onze eigen bar? Jaarlijkse zomer BBQ? Potje tafelvoetbal? We zijn ervoor in!

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • MBO werk- en denkniveau hebt;
 • Goed kan werken met Microsoft Office en een klein beetje bekend bent met Exact;
 • Op een prettige manier communiceert met onze collega’s en onze klanten via de telefoon of per e-mail in de Nederlandse of Engelse taal. (Duits en Franse taal is een pré);
 • Netjes en zorgvuldig werkt;
 • Zelfstandig te werk kan gaan en werk uit handen kan nemen van je collega’s;
 • Met een klant- & service gerichte instelling onze klanten te woord staat en helpt.

Hoe kom jij met ons in contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@eskens.com. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button.

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie: