Welk kanaal werkt voor welke audience? Hoe geven we kleur aan de dag van key leveranciers? Hoe zetten we Eskens op de (staal)kaart van technisch talent? Hoe bouwen we een customer journey die aanvoelt als een ererondje over een RAL 3020 kleurige loper? En hoe betrekken we collega’s in andere landen bij onze cultuur? Die vragen stellen we graag aan jou. Althans, als je een enthousiaste Marketing & Communicatie medewerker bent die bij TikTok niet aan een kip denkt en weet dat SEO en SEA familie, maar very different animals zijn. Ben jij dat? En vind je het tof om lekker te experimenteren met content en employer branding? Vind MarCom goud aan het einde van de kanaalregenboog!

 • Je pakt de lead op het ontwikkelen én waarmaken van ons marketing- en communicatieplan
 • Je bouwt onze employer brand (bijna) from scratch, inclusief job marketing aanpak
 • Je praat en beslist mee over ‘het merk’ Eskens: tone of voice, huisstijl, customer journey, enz. 
 • Je initieert en draait on- en offline campagnes – yep, ook voor socials en zoekmachines
 • Je zorgt ervoor dat we op beurzen kleurrijk en onderscheidend voor de dag komen 
 • Je verzorgt content, zoals nieuwsbrieven, persberichten en website copy en/of visuals
 • Je monitort de outcomes: welke richting moeten we volgens metrics op?


Als Marketing & Communicatie Specialist knal je (hopelijk sierlijk) uit de startblokken en pak je de lead op all things MarCom. Inclusief employer branding. Dat laatste is voor ons een greenfield, dus het is aan jou om de juiste zaadjes te planten, zodat Eskens een onderscheidend werkgeversmerk en logisch eindstation voor sollicitaties wordt. 😉 Welke tone of voice past bij technische professionals? Moeten we ons richten op lokale media of TikTokken we onze weg naar recruitment marketing succes? Daarnaast geef je vorm en inhoud aan ons marketing- en communicatieplan. Daarbij mag je best buiten de bestaande lijntjes kleuren. Bijvoorbeeld door te experimenteren met customer journeys, nieuwe social kanalen te introduceren en/of door content voor key audiences, zoals machineleveranciers en klanten, te ontwikkelen. Nog niet spannend genoeg? Interne communicatie – ook richting collega’s in Frankrijk, Engeland, België en Duitsland – is eveneens in scope. Hoe creëren en cultiveren we een ‘Eskens cultuurtje’? Goed om te weten: Eskens is een technisch georiënteerd bedrijf – we vermarkten en onderhouden machines die verf doseren en mixen. Als dat technische domein je ligt en je het leuk vindt om content voor ‘technische menschen’ te ontwikkelen, top! In deze rol schakel je met Sales, HR en onze CEO: zichtbaarheid en impact zijn gegarandeerd!

 • RAL 6038: je bent een digital marketing native met wilde plannen die we graag groen licht geven
 • RAL 2009: je shinet als je data-gedreven mag experimenteren en pionieren
 • RAL 9005: Je campagnes zijn kleurrijk, maar als het op projectmanagement aankomt, ga je voor zwart op wit: wat af moet, komt af
 • RAL 5023: je bent geen metallic contentmachine, maar kunt wel over technische topics schrijven
 • RAL 320 30 37: je snapt het belang van een sterke, onderscheidende positionering

Met een goed salaris . Met de keuze om flexibel of 32 uur te werken. Met een sfeervolle setting (wie zegt dat pool- en tafelvoetbaltafels alleen bij tech bedrijven staan?!). Met de kans om op termijn het MT te versterken. En – vooral – met de kans om met 100 toffe collega’s het verschil te maken.

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie: