Search
Close this search box.

Gezocht: Junior Field Service Engineer

Zuid-Holland

Werken aan duurzame en innovatieve procesmachines bij jouw klanten! Dan is de functie junior Field Service Engineer bij Eskens echt iets voor jou!

 • Ben jij net klaar met je opleiding maar nog niet uitgeleerd?
 • Wil jij werken in een hecht team die altijd voor je klaar staat?

Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige procesmachines. Het bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar jong talent. Als je bij ons komt werken, word je aan de hand meegenomen en opgeleid tot een zelfstandige Field Service Engineer. Je komt te werken bij onze klanten in de Benelux.

Dit ga je doen als Junior Field Service Engineer

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en verhelpen van storingen. Je werkt -samen met een ervaren collega- vanuit huis en gaat op pad met een goed gevulde bus. Mocht je iets nodig hebben of een vraag hebben, dan kan je altijd terugvallen op de werkvoorbereiders die jou en je collega ondersteunen. Als junior Field Service Engineer word je intensief begeleid en zal je in tweetallen de werkzaamheden uitvoeren. De klanten help je systematisch en je denkt in oplossingen en kansen. Door je gedrevenheid en vriendelijke uitstraling ben je een ambassadeur van ons bedrijf.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Het preventief en proactief onderhouden van de machines;
 • Naar aanleiding van een storingsmelding verleen je service;
 • Het installeren en opleveren van nieuwe en gereviseerde machines;
 • Je rapporteert via een tablet je servicebezoek.

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Omdat we blij zijn dat je voor ons kiest! Ontvang je van ons een tekenbonus* van €1.500,- (bruto). Met een goed brutosalaris tussen €2.600,- en €3.500,- per maand**. Met 30 vakantiedagen. Met een complete functie-uitrusting zoals telefoon, tablet, werkkleding en een bedrijfswagen. Met een goede pensioenregeling plus een winstuitkering. En met toffe collega’s die hard werken even belangrijk vinden als met elkaar hard lachen. Hard werken betekent uitbetalen van overuren of het schrijven van tijd voor tijd. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens!

 • Tekenbonus; €500,- bruto bij tekenen contract, €1000,- bruto na één jaar dienstverband.
 • Op basis van 40 uur in de week.

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 120 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor duurzame wereld, met procesmachines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Je komt te werken in een omgeving waar jouw initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd.

Je naaste collega’s waar je veel samen mee werkt zijn field service engineers en werkvoorbereiders. Je wordt ingewerkt door deze collega’s. Samen vormen jullie een hecht team die de verantwoordelijkheid hebben voor alle Eskens Process klanten. Wil je weten hoe je werkdag als Field Service engineer eruit ziet? Mike vertelt hier meer over.

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • Op mbo-niveau werkt en een technische en mechanische opleiding en/of werkervaring hebt;
 • Nog lang niet uitgeleerd bent;
 • Niet erg vindt om 20 overnachtingen (per jaar) van huis te zijn;
 • In het bezit bent van een rijbewijs;
 • Je goed kunt verwoorden in het Nederlands en Engels en daarnaast secuur en netjes werkt;
 • Een zelfstandige, proactieve en servicegerichte instelling hebt en echt voor de klant wil gaan.

Hoe kom jij met ons in contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@eskens.com. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie: