Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezocht: Installatie Specialist 

Internationaal

Als ambassadeur van Eskens ben jij verantwoordelijk voor de installatie en ingebruikname van verf mengmachines bij onze klanten in de autoschadeherstel sector binnen Europa.

 • Ben jij iemand die graag reist en houdt van afwisseling door elke week op een andere werklocatie in het buitenland te werken?
 • Vind jij het leuk om een machine te installeren en klanten te adviseren en te begeleiden in het gebruik van onze machines?

Dan is de functie Internationaal Installatie Specialist écht iets voor jou!

Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige verfmengmachines. Het bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.

Dit ga je doen als Internationaal Installatie Specialist

Als Internationaal Installatie Specialist reis je door heel Europa om onze klanten binnen de automotive sector te bezoeken. Je bent verantwoordelijk voor het installeren van deze speciale verfmengmachines in de Car Refinish industrie (met name autoschadeherstel) en zorgt ervoor dat ze operationeel zijn. Daarnaast begeleid je de klanten bij het gebruik van de machines, geef je tips om storingen te voorkomen en sta je klaar om al hun vragen te beantwoorden.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • De eerste twee maanden word je middels ‘training on the job’ klaargestoomd om vervolgens zelfstandig klanten te bezoeken op locatie.
 • Op locatie van de klanten installeer je de verf mengmachines met middels “plug & play” werkinstructies.
 • Op locatie van de klanten maak je de machine gebruiksklaar door deze te vullen met pigmenten.
 • Vervolgens blijf je als ambassadeur nog een paar dagen bij onze klant voor advies en het beantwoorden van vragen over de nieuw geplaatste machine.

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Omdat we blij zijn dat je voor ons kiest! Ontvang je van ons een tekenbonus* van €1.500,- (bruto). Met een goed salaris tussen de €3.000,- en €4.200,-. Vergoeding voor overnachtingen en maaltijden. Representatieve bedrijfskleding. Met 30 vakantiedagen. Met een complete functie-uitrusting zoals telefoon, tablet. Met een goede pensioenregeling plus een winstuitkering. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens!

*Tekenbonus: €500,- bruto bij tekenen contract, €1000,- bruto na één jaar dienstverband. Bovenstaande is per maand en op basis van 40 uur in de week.

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 120 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met (verfmeng)machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Je komt te werken in een omgeving waar jouw initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd.

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • Geen probleem hebt om 5 dagen in de week van huis te zijn!
 • Je graag op weg bent, met de auto of in het vliegtuig.
 • Geen twee linkerhanden hebt!
 • Beschikt over commercieel instinct.
 • Het leuk vindt om klanten te adviseren, te begeleiden bij het gebruik van nieuwe geïnstalleerde machines.
 • Professioneel Duits en Engels kunt spreken.
 • Enige kennis of affiniteit hebt met techniek, software en Windows.
 • MBO/HBO werk en denkniveau hebt.
 • In bezit bent van je Rijbewijs B

Als Internationaal Installatie Specialist werk je mee aan het uitrollen van een nieuw project binnen Eskens Tinting Solutions. We vragen van jou flexibiliteit, commitment voor minimaal 1 jaar en een dosis enthousiasme en zelfstandigheid!

ZZP’ers zijn welkom om te reageren! Verdere invulling over tarief en inwerktraject (in- of exclusief vergoedingen) in overleg.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Wij zorgen voor een goed inwerktraject van ongeveer twee maanden. In deze twee maanden word je aan de hand meegenomen door een ervaren installatie specialist en leer je alle ins & outs over de verf mengmachines.
 • Wij zorgen voor een goede projectplanning, een goed hotel om te overnachten, een vergoeding voor maaltijden en we regelen vervoer voor op locatie.

Hoe kom je met ons in contact

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@eskens.com. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button.

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (max 10MB, pdf)
Upload hier jouw CV (max 10MB, pdf)
Ik solliciteer op de functie: