Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezocht: Field Service Engineer

Regio Noord-Brabant en Benelux

Werken aan duurzame en innovatieve procesmachines bij jouw klanten! Dan is de functie Field Service Engineer bij Eskens Process Solutions echt iets voor jou!

 • Ben jij iemand die graag het verschil wil maken?
 • Ben jij technisch onderlegd en vind jij het fijn om zelfstandig te werken en vrijheid te hebben?

Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige (verf)machines. Het bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.

Voor onze werkgebieden in de omgeving Noord-Brabant, Roosendaal, Antwerpen en Benelux, zijn we op zoek naar een zelfstandige technische specialist, die zich thuis voelt op locatie bij onze klanten en daar de beste service verleent aan mixers, dissolvers, maal-, destillatie- en wasmachines in uiteenlopende industrieën.

Dit ga je doen als Field Service Engineer

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en verhelpen van storingen. Je werkt vanuit huis en gaat op pad met een goed gevulde bus. Mocht je iets nodig hebben of een vraag hebben, dan kan je altijd terugvallen op de werkvoorbereiders die jou ondersteunen. Daarnaast deel je graag je kennis en ervaring met je collega field service engineers. Soms voer je de werkzaamheden zelfstandig uit en soms met een team. De klanten help je systematisch en je denkt in oplossingen en kansen. Door je kennis, gedrevenheid en vriendelijke uitstraling ben je een ambassadeur van ons bedrijf.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Het preventief en proactief onderhouden van de machines;
 • Naar aanleiding van een storingsmelding verleen je service;
 • Het installeren en opleveren van nieuwe en gereviseerde machines;
 • Je rapporteert via een tablet je servicebezoek.

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Omdat we blij zijn dat je voor ons kiest! Ontvang je van ons een tekenbonus* van €1.500,- (bruto). Met een goed salaris tussen €3.400,- en €4.200,- per maand**. Met 30 vakantiedagen. Met de keuze om flexibel te werken. Met een complete functie-uitrusting zoals telefoon, tablet, werkkleding en een bedrijfswagen. Met een goede pensioenregeling plus een winstuitkering. En met toffe collega’s die hard werken even belangrijk vinden als met elkaar hard lachen. Hard werken betekent uitbetalen van overuren of het schrijven van tijd voor tijd. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens!

 • Tekenbonus; €500,- bruto bij tekenen contract, €1000,- bruto na één jaar dienstverband.
 • Op basis van 40 uur in de week.

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 120 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met (verf)machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Je komt te werken in een omgeving waar jouw initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd.

Je naaste collega’s waar je veel samen mee werkt zijn drie field service engineers (Mike, Perry en Ed) en twee werkvoorbereiders). Wil je weten hoe je werkdag als Field Service engineer eruit ziet? Mike vertelt hier meer over. Je wordt ingewerkt door deze collega’s. Samen vormen jullie een hecht team die de verantwoordelijkheid hebben voor alle Eskens Process klanten. Borrels in onze eigen bar? Jaarlijkse zomer BBQ? Potje tafelvoetbal? We zijn ervoor in!

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • Op mbo-niveau werkt en een technische en mechanische opleiding en/of werkervaring hebt;
 • Je een specialisme hebt in mixer en dissolver techniek (pré);
 • Je in het bezit bent van een VCA-diploma, of bereid bent deze te halen;
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs;
 • Je je goed kunt verwoorden in het Nederlands en Engels en daarnaast secuur en netjes werkt;
 • Je een zelfstandige, proactieve en servicegerichte instelling hebt en echt voor de klant gaat.

Hoe kom jij met ons in contact

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@eskens.com. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button.

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie: