Search
Close this search box.

Gezocht: Customer Service medewerker 12-16 uur

Alphen aan den Rijn

Met een glimlach een melding aannemen en afhandelen voor de klant!

 • Wil jij flexibel werken in kleurrijke en dynamische omgeving? 
 • Denk jij in oplossingen en denk jij graag mee met de klant? 

Als Customer Service medewerker ben jij het visitekaartje voor onze klanten. Jij zorgt voor een optimale service- en klantbeleving! 

Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige (verfmeng)machines. Ons bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.  

Dit ga je doen als Customer Service medewerker

Op onze afdeling Customer Service willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste collega voor de avond- en weekenddiensten en voor 12 a 16 uur in de week.  

Als Customer Service medewerker is het jouw taak om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren!  Dit doe je door de klantvriendelijk en behulpzaam te woord staan waarbij de klant centraal staat.

In jouw rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om het aannemen en zoveel als mogelijk telefonisch oplossen van storingen aan onze machines. Je hebt hiervoor je training, een troubleshoot en je collega’s tot je beschikking. Door je goed in te leven in onze machines en klanten ben je snel in staat om je werk zelfstandig en hybride te kunnen uitvoeren. 

Een greep uit de werkzaamheden: 

 • Als Customer Service medewerker help je de klant aan de telefoon en/of schriftelijk per e-mail; 
 • Je neemt de melding aan en bent pas tevreden als de vraag van de klant is opgelost. Bijvoorbeeld door in te loggen in de machine en met de klant de storing proberen te verhelpen. Of een opdracht te maken voor bezoek van een van onze monteurs;
 • Wanneer jij er niet uitkomt om de melding goed af te handelen, draag je deze over naar de 2e lijns ondersteuning. Je voelt je nog steeds verantwoordelijk voor je klant en bewaakt de melding tot deze correct is afgehandeld;
 • Je bent en blijft op de hoogte van onze machines en softwareprogramma. 

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Met een goed salaris* en 30* vakantiedagen. Met de keuze om flexibel te werken. Met een complete functie-uitrusting zoals een laptop en headset. Met een goede pensioenregeling. En met toffe collega’s die hard werken even belangrijk vinden als met elkaar hard lachen. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens! 

*gebaseerd op 40 uur werken in de week. 

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 130 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met (verfmeng)machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Je komt te werken in een omgeving waar jouw initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd. Borrels in onze eigen bar? Jaarlijkse zomer BBQ? Potje tafelvoetbal? We zijn ervoor in!

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • Je bereid bent om één tot twee avonden in de week te werken (van 17:00 tot 21:00 uur) en een dag in het weekend (zaterdag);  
 • Mbo werk- en denkniveau hebt;
 • Echt voor de klant gaat door je in te leven en een oplossing te willen bieden; 
 • Met alles en iedereen een goed gesprek aan kunt en wilt, in het Nederlands en heel soms in het Engels;
 • Makkelijk schakelt naar een hogere versnelling;
 • Goede kennis hebt van Teamviewer en Microsoft Office; 
 • Het vermogen hebt om de functie op een hoger niveau te tillen! 

Hoe kom jij met ons in contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem gerust contact met ons op via werkenbij@eskens.com. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button.

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie: