Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezocht: BBL’er field service engineer

Alphen aan den Rijn

Wil jij werken aan duurzame, innovatieve procesmachines combineren met het volgen van een technische opleiding en een vakspecialist worden? Dan is de functie voor junior Field Service engineer bij Eskens echt iets voor jou!

 • Wil jij werken én leren combineren?
 • Wil jij werken in een hecht team dat altijd voor je klaar staat?

Eskens is een groeiende organisatie en de Europese specialist in verkoop, service en onderhoud van hoogwaardige procesmachines. Het bedrijf heeft een lange historie en is constant in ontwikkeling. Met elkaar zetten wij ons in voor een duurzame wereld, met machines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar jong talent. Als je bij ons komt werken, word je aan de hand meegenomen en opgeleid tot een zelfstandige Field Service Engineer. Je komt te werken bij onze klanten in de Benelux.

Dit ga je doen als Junior Field Service Engineer

Als junior Field Service engineer ga je werken én leren tegelijk. Drie dagen in de week word je onder begeleiding van een ervaren Field Service engineer klaargestoomd om procesmachines te onderhouden en te installeren. De overige twee dagen ga je naar school en volg je theorie- en praktijklessen.

Je wordt intensief begeleidt vanuit Eskens én vanuit de opleiding om te zorgen dat je zowel je werkzaamheden als Field Service engineer goed kan uitvoeren als je opleiding succesvol kan volgen en afronden.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Het preventief en proactief onderhouden van de machines;
 • Naar aanleiding van een storingsmelding verleen je service;
 • Het installeren en opleveren van nieuwe en gereviseerde machines;
 • Je rapporteert via een tablet je servicebezoek.

BBL opleiding ‘Eerste monteur Mechatronica’ in het kort:

 • Instromen kan vanaf VMBO kader, GL of TL -> duur opleiding 3 jaar
 • Instromen vanaf mbo 2 in de vakrichting -> duur opleiding 2 jaar
 • De eerste twee jaar ben je 2 dagen per week op school voor praktijk- en theorielessen en de overige dagen ben je bij ons aan het werk.
 • De opleiding wordt volledig door ons betaald.

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Met een goed basissalaris per maand. Een volledig door ons betaalde opleiding richting Mechatronica. Met 30 vakantiedagen. Met een complete functie-uitrusting zoals telefoon, tablet, werkkleding en een bedrijfswagen. Met een goede pensioenregeling plus een winstuitkering. En met toffe collega’s die hard werken even belangrijk vinden als met elkaar hard lachen. Hard werken betekent uitbetalen van overuren of het schrijven van tijd voor tijd. Met opleidingsplatform ontwikkelen en groeien, want alleen als jij groeit, groeit Eskens!

Waar kom je te werken

Werken bij Eskens betekent werken in een ondernemend familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een internationaal bedrijf met ruim 135 mensen van verschillende leeftijden. Met elkaar zetten wij ons in voor duurzame wereld, met procesmachines die vooroplopen in kwaliteit en innovatie. Ons kantoor is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Je komt te werken in een omgeving waar jouw initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd.

Je naaste collega’s waar je veel samen mee werkt zijn field service engineers en werkvoorbereiders. Je wordt ingewerkt door deze collega’s. Samen vormen jullie een hecht team die de verantwoordelijkheid hebben voor alle Eskens Process klanten. Wil je weten hoe je werkdag als Field Service engineer eruit ziet? Mike vertelt hier meer over. 

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

 • Bereid bent om werken en leren te combineren.
 • Niet erg vindt om een aantal overnachtingen per jaar van huis te zijn.
 • Je goed kunt verwoorden in het Nederlands en Engels en daarnaast secuur en netjes werkt.
 • Een zelfstandige, proactieve en servicegerichte instelling hebt en echt voor de klant wil gaan.

Hoe kom jij met ons in contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie of de opleiding? Neem gerust contact op met onze recruiter Carli Burggraaf op 06-14275290 of via werkenbij@eskens.com. 

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie:
SOLLICITEER DIRECT OP DEZE FUNCTIE
Upload hier jouw brief (pdf, doc, docx | max 10MB)
Upload hier jouw CV (pdf, doc, docx | max 10MB)
Ik solliciteer op de functie: